ONTVANG 2,50% CASHCOINS Booking.com
Meld je aan en ontvang direct 7,50
FR Français Help
De 4 favoriete warenhuizen van de redactie
27/01/2017


Het grootste voordeel aan werken op de redactie? Het afstruinen van de leukste webshops natuurlijk! Wij vinden het een feest om opzoek te gaan naar de leukste items en beste koopjes. Daarom zijn warenhuizen ook zo geliefd bij de redactie. Want een online warenhuis heeft nou eenmaal alles wat je (mode)hartje begeerd, is lekker overzichtelijk en heeft een breed assortiment aan van-alles-en-nog-wat. Houden we van. En dit is onze top 4!
 

eBay
Ben je al naarstig op zoek naar een valentijnscadeau voor haar? Of voor hem? Wil je van wat oude spulletjes af? Of ben je juist dol op de (oude) spulletjes van een ander? Is het antwoord op deze vragen vooral ´ja, ja en nog eens ja!´? Enter eBay! Dit online warenhuis heeft dé items die je zoekt (zowel nieuw als tweedehands) én je kunt vanuit je luie stoel ook zelf spulletjes aanbieden via de app. Handig!


Blokker
Sinds Blokker onze favoriete Sex and the City actrice (Sarah Jessica Parker dus) heeft weten te strikken voor een aantal reclamecampagnes, zijn we weer helemaal om. Want op één of andere manier wil je gewoon alles van deze webshop hebben als SJP laat zien hóé handig én hebberigmakend sommige items zijn. Oeh, die blender is handig voor in de keuken en die fonduepan… die willen wij ook!

 


Bol.com
Wist je dat je bij Bol.com heel goed terecht kunt voor sieraden en tassen? De merken zijn ook niet mis! Bulaggi, Valentino, Ti Sento, Michael Kors... en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Dat is nog lang niet alles natuurlijk, want zoals je gewend bent van Bol.com, kun je er ook heel goed terecht voor boeken. En films. En gadgets. En keukenapparaten. En witgoed. En parfum. En woonaccessoires. En, en, en...

 

De Bijenkorf

Deze hekkensluiter is zeker niet de minste. De Bijenkorf. Wie kent dit iconische warenhuis niet van grote steden als Amsterdam en Den Haag? Inmiddels zijn de vestigingen van De Bijenkorf nog maar op twee handen te tellen en daarom zijn we zo blij met de webshop. Hoeven we niet naar Den Haag af te reizen (alhoewel... ook leuk), maar kunnen we alle items - van lippenstift tot servies - zo naar huis klikken!


Staat jouw favoriete webshop hierbij? Nee? Kijk dan ook even naar deze lijst voor nóg meer fijne webshops. Shop-ze!

 
   
Close
4,00% CashCoins
De Matrassenkoning: €50 korting bij aankoop vanaf €499
Code:LRDM-50
ONTVANG 2,50% CASHCOINS Booking.com
visit register click click