ONTVANG 2,00% CASHCOINS Groupon Shopping
Meld je aan en ontvang direct 7,50
FR Français Help
Dagje uit met kinderen? 3x inspiratie!
23/01/2016

Een weekendje, middagje of zelfs een hele vakantie vrij? Perfect voor een gezellig dagje uit met het hele gezin! Wanneer je met kinderen weg gaat is het verzinnen van een activiteit extra uitdagend. Want wat zijn leuke dingen voor welke leeftijden? In dit blog vind je niet alleen inspiratie, maar vooral handige tips voor dagjes uit met kids van elke leeftijd!

Dagje uit met kinderen

Dagje uit met kinderen 3-6 jaar
Kleine kinderen kunnen zich al uren vermaken met een paar geiten en kippen bij de kinderboerderij. Ook speeltuinen vinden ze fantastisch. Doe bijvoorbeeld eens een speeltuinen-toer in een nabijgelegen dorp als je uitgekeken bent op de parkjes rondom je eigen huis. Ook een sprookjesbos of pretpark speciaal voor kleine kids, zoals Plopsaland, is leuk. Gegarandeerd urenlang speelplezier! Wanneer het weer tegen zit kun je de keuken omtoveren tot bakkerij en een simpel recept, bijvoorbeeld zandkoekjes, maken. Laat de kinderen met stekers koekjes uit het deeg steken of cakejes versieren met slagroom en eetbare decoratie.

Zwembad dagje uit kinderen

Dagje uit kinderen 7-12 jaar
Zijn de kinderen zeven jaar en ouder? Dan vinden ze al andere dingen leuk dan kinderen tot zes. Wat dacht je van een dagje naar een zwemparadijs of midgetgolfen (buiten of met glow-in-the-dark in het donker!)? Ook een doe-boerderij, museum of fun forest (klauteren tussen de bomen en van heel hoog abseilen!) zijn leuke dagjes uit. In de zomer kun je een dagje gaan varen of roeien over een plas, daarna lekker picknicken. Vaak vinden kinderen op deze leeftijd pretparken als Walibi ook spannend. Wil je echt uitpakken? Ieder kind droomt van Disneyland Parijs. Maak er meteen een vakantie van door een camping in de buurt te boeken of in het sprookjesachtige Disneyland hotel te slapen en plak er een dagje Parijs aan vast!

Dagje uit met kids

Dagje uit kinderen 13+
Een museum of dierentuin, zoals Sea Life, is vaak interessanter als kinderen wat ouder zijn. En je moet er de grens voor over, maar Snow World is perfect om even een dagje 'op wintersport' te zijn (en voor velen dichterbij dan de Franse Alpen). Laat jouw jongens zich echte racecoureurs voelen en ga een keertje met ze karten, of laat ze blokarten op het strand. Meisjes zijn meer in voor een dagje shoppen in de grote stad. Survivallen, lasergamen en bowlen: allemaal fantastische activiteiten voor een kinderfeestje, maar ook voor een gezellig dagje uit met het hele gezin!

> Wat is voor jou het leukste dagje uit met kinderen?

   
Door Marleen op 23-01-2016 om 13:09:35
Met de kinderen naar een pretpark, kinderboerderij en dierentuin. Ook speeltuinen en binnenspeeltuinen vinden ze de max.
Monique : CashbackDeals.be Team
   Tienen un diseño alucinantes. Seguro que en poco tiempo, empezarán a vender impresoras 3D más económicas Mercedes ;).
Close
2,44% CashCoins
Ontvang 25% korting op jouw bestelling bij Wijnvoordeel
Code:25SBWV
ONTVANG 2,85% CASHCOINS fonQ
visit register click click