ONTVANG 2,50% CASHCOINS Booking.com
Meld je aan en ontvang direct 7,50
FR Français Help
Cashboost: Fijn voor je vrienden én fijn voor jou!
18/06/2013

Goed nieuws wil je graag met mensen delen. Daarom vinden wij het ook zo ontzettend leuk dat we je elke dag weer blij kunnen maken met nieuwe aanbiedingen en extra korting. Extra leuk wordt het, als jij daar dan zo enthousiast van wordt dat je het goede nieuws met je vrienden wil delen. En dat kan heel gemakkelijk, met cashboost van CashbackDeals!

Log in op CashbackDeals en ga naar onze cashboost pagina. Om het je makkelijk te maken om het goede nieuws te delen op een manier die bij jou past, hebben we 3 opties voor je gemaakt: Je kunt uitnodigingen versturen via e-mail, Twitter of Facebook, een persoonlijk link maken om te delen op je website of je kiest een van onze speciale banners om nieuwe leden te werven. En wordt er iemand lid via jouw cashboost? Dan willen we je daar heel graag voor bedanken! Dus voor iedere vriend/vriendin die zich aanmeld bij CashbackDeals ontvang jij € 5,- in je account!
Hoe eerder jouw vrienden beginnen met klikken en shoppen, des te eerder verdien jij de vriendenbonus. Zodra de door jou aangemelde vriend een saldo van 10 euro heeft gespaard, ontvang jij de 5 euro extra cashback in jouw account. Goeie deal toch?

Heb jij de perfecte manier gevonden om nieuwe leden te werven voor CashbackDeals? Help dan andere leden door hieronder een reactie te plaatsen met jouw beste tips!

   
Close
Tot 3,50% CashCoins
Ontvang 5% korting bij één bestelling bij Pazzox.be
Code:WELKOM5
ONTVANG 2,50% CASHCOINS Booking.com
visit register click click