ONTVANG TOT 2,00% CASHCOINS bol.com
De cadeaushop van CashbackDeals
02/03/2016

Weet jij al wat je met je CashbackDeals saldo wil doen? Je kan het gespaarde bedrag laten uitbetalen in euro’s op je bankrekening. Een leuk extraatje dus! Maar je kan jouw CashCoins ook omzetten in de CashbackDeals cadeaushop. Je kan kiezen uit diverse gadgets, accessoires, dekbedden en nog veel meer leuke hebbedingetjes.

Wie ga jij vandaag verrassen?
Geven is leuker dan krijgen! Is er iemand jarig of wil je iemand zomaar bedanken? Shop alle cadeaus makkelijk in één shop. Onze cadeaushop zit boordevol cadeaus voor jong en oud. Van nieuwe dekbedovertrekken tot mooie Swarovski oorbellen en van iPhone hoesjes tot een Kingston memory card.

Heb je een cadeau gevonden in de CashbackDeals cadeaushop? Plaats alles in het winkelmandje en je ziet meteen wat de totale prijs is. Je betaalt vervolgens met jouw gespaarde CashCoins. Binnen een paar dagen liggen de cadeaus op je deurmat!

Nieuwe producten
De cadeaushop wordt regelmatig aangevuld met nieuwe producten. De nieuwste musthave is een hippe, sportieve horloge. Je kan de horloge bestellen in rosé-goud, zilver of goud. Naast een horloge hebben we ook 2-persoons dekbedovertrekken toegevoegd aan het assortiment. Extra handig: de dekbedovertrekken hebben een neutrale kleur, waardoor het in vrijwel elk interieur past.

> Bekijk hier het aanbod van de CashbackDeals cadeaushop

   
Close
tot 6,00% CashCoins
25% korting op je eerste aankoop bij Groupon Shopping
Code:FIRST25
ONTVANG TOT 2,00% CASHCOINS bol.com
visit register click click