ONTVANG 2,50% CASHCOINS Booking.com
Meld je aan en ontvang direct 7,50
FR Français Help
Is jouw auto klaar voor de zomer?
24/04/2014

Het is pas net lente, maar wat je auto betreft moet je soms even vooruit kijken. Het mooie weer is in aantocht en de zomer komt steeds dichterbij. Tijd om te zorgen dat je auto er klaar voor is!

Als ik denk aan het ‘summerproof’ maken van mijn auto, dan denk ik allereerst aan zomerbanden. Geen overbodige luxe. De hele winter rijd je op winterbanden die perfect geschikt zijn voor allerlei winterse weersomstandigheden, maar die tijd is nu voorbij. Geen sneeuw, hagel, ijzel en kou meer, maar zonneschijn op een warm en droog wegdek. Heb je nog nieuwe banden nodig voor deze zomer? Shop ze online bij Autobandenmarkt.be!

Ook goed om te doen: Je motorolie, koelvloeistof, remvloeistof en ruitenwisservloeistof checken en aanvullen. Heb je een airco? Laat die dan ook even controleren! Jammer als je auto de hele zomer toch warm blijft omdat je airco niet de juiste hoeveelheid koudemiddel bevat ;-)

Andere handige dingetjes voor in je auto deze zomer: zonneschermpjes voor de zijramen, een portable dvd-speler om de kinderen onderweg te vermaken, een gevarendriehoek, een navigatiesysteem… en alles is gemakkelijk online te bestellen, bijvoorbeeld bij Unigro.

Tenslotte nog even een tip voor vakantiegangers: Kijk even naar de eisen die andere landen aan je auto stellen. Dat geld zowel voor het land van bestemming als de landen waar je door heen reist. Zo moet je in Frankrijk o.a. een alcoholtester in je auto hebben en is in Duitsland een speciale gordel voor huisdieren verplicht als deze op de achterbank meereizen.

   
Close
2,50% CashCoins
6% korting op museumkaartjes bij Tiqets
Code:TIQETSMUSEUMS
ONTVANG 2,50% CASHCOINS Booking.com
visit register click click