Welkom bij Cashbackdeals.be

Jouw persoonlijke account bij CashbackDeals.be is aangemaakt. Vanaf nu shop je met CashCoins! Je hebt door je aan te melden al een tegoed van 7,50 CashCoins opgebouwd.

Shop met CashCoins

Nu je bent aangemeld krijg je van ons CashCoins op jouw aankopen bij meer dan 1.500 webshops. Daarnaast krijg je extra korting met kortingscodes en speciale acties. Wil je nog meer verdienen? Dat kan! Nodig vrienden uit en doe mee aan leuke prijsvragen en enquêtes. Ook hiervoor krijg je een CashCoin vergoeding. Je bepaalt dus zelf hoeveel CashCoins  je verdient!

Hier zijn vast wat tips om je op weg te helpen:


Shop met CashCoins

Start jouw online aankopen altijd bij CashbackDeals.be en wij geven je geld terug! Hoe? Zoek je shop op www.cashbackdeals.be, klik op de link naar de webshop, doe je aankoop op de website van de shop en CashbackDeals.be schrijft automatisch CashCoins bij in jouw persoonlijke account op CashbackDeals.be. Dit zijn alvast onze favoriete shoptips:

  • Actie van de dag: Elke dag staat op de homepage een nieuwe Actie van de dag. Wees er snel bij, want de superscherpe aanbiedingen zijn slechts 24 uur geldig. Wil je alle acties van de dag zien? Klik dan op Actie van de dag in de categorieënlijst.
  • Shops zoeken: Zoek op categorie en subcategorie: Wil je een vakantie boeken, dan klik je op de categorie vakantie. Rechtsboven kan je selectie maken op hoogste kortingsbedrag, hoogste kortingspercentage of nieuwst toegevoegde webshop. Je kan ook selecteren op subcategorie, zie hiervoor het uitklapmenu onder Vakantie in de linkernavigatie. Handig, voor als je op zoek bent naar bijvoorbeeld een jongerenreis of een weekendje weg.
  • Kortingscodes en speciale acties: Krijg extra korting (bovenop de CashCoins van CashbackDeals.be) met kortingscodes. Deze korting wordt direct verrekend bij je aankoop. De CashCoins van CashbackDeals worden in je account bijgeschreven. De kortingscodes en acties staan (indien beschikbaar) vermeld bij de informatie over de shops, maar je kan ook zelf zoeken in ons uitgebreide aanbod kortingscodes en acties.
  • Jouw favoriete shops: Plaats favoriete shops in jouw persoonlijke shopping list. Zo vind je jouw favoriete shops snel terug in je account. Of stuur jouw shopping list naar je vrienden, zodat ze weten waar ze moeten shoppen voor jouw cadeau's!

Wil je eerst eens rondkijken? Klik hier voor een overzicht van alle aangesloten webshops.
En onthoud, start altijd met shoppen bij CashbackDeals.be. Alleen dan krijg je CashCoins!


Controleer of je pc aan de vereiste instellingen voldoet

Om jou CashCoins te kunnen geven als je online shopt, registreren wij jouw aankopen. Gaat de registratie door technische problemen niet goed, dan kunnen we jou helaas geen CashCoins geven. Doe daarom eerst de PC-check en je weet zeker dat de instellingen op jouw computer registratie door CashbackDeals.be niet hinderen. Je hoeft hiervoor geen technische kennis te hebben, alles wordt duidelijk uitgelegd. En binnen een paar minuten ben je klaar om te shoppen met CashCoins!
> Check hier de instellingen op jouw PC


Nodig vrienden uit en verdien 5 CashCoins per vriend

Nodig je familie en vrienden ook uit om te shoppen via CashbackDeals.be en wij geven jou een bonus voor elke vriend die zich via jou aanmeldt bij CashbackDeals.be en een aankoop doet! Je krijgt 5 CashCoins per aangemelde vriend. Er zijn verschillende mogelijkheden om je vrienden uit te nodigen:

  • Stuur een e-mail: Vul de naam en het e-mailadres van jouw vriend(in) in of haal e-mailadressen op uit jouw adresboek bij Gmail, Hotmail, etc.
  • Gebruik een unieke tekstlink: Je kan de link bijvoorbeeld plaatsen in je e-mailhandtekening, op Hyves of op een forum.
  • Plaats een banner met een unieke link: Je kan de banner bijvoorbeeld plaatsen op je blog of website.

De e-mail, tekstlink en banner bevatten een unieke code. Daarmee registreren wij precies welke vrienden zich via jouw uitnodiging aanmelden en een aankoop doen.En daarvoor ontvang jij van CashbackDeals.be een vergoeding van 5 CashCoins per vriend!
> Lees hier meer over het uitnodigen van vrienden


Verdien meer met prijsvragen

Een prijs winnen is leuk en als je via CashbackDeals meedoet aan een prijsvraag verdien je er ook nog geld mee! Doe mee met de leukste prijsvragen en krijg van CashbackDeals.be een CashCoin vergoeding voor je deelname. Dus ook al win je niet de hoofdprijs, je gaat nooit met lege handen naar huis. Geef ook jouw mening en ontvang een vergoeding voor het invullen van de enquêtes op CashbackDeals.be!
> Bekijk hier de prijsvragen en doe mee!


Verdien meer met enquêtes

Jouw mening is geld waard! Vul enquêtes is en ontvang ook hiervoor een CashCoin vergoeding.
>Bekijk hier de nieuwste enquêtes en vul ze gelijk in!

visit register
 

Advertentie

Korting bij Veiling Acties